Weerbericht:
Wolkenvelden, later van het zuiden uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man schiet in woning Middelburg

Toegevoegd: 29-10-2008, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht een 51-jarige Middelburger aangehouden die wordt verdacht van het schieten in een woning.


De man zou rond 01.00 uur met een vuurwapen hebben geschoten in een woning aan de Roozenburglaan in Middelburg. De man werd rond 02.35 uur aangehouden op de Vrijlandstraat.

Er is niemand gewond geraakt. De politie onderzoekt de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans van Bavel (31-10-2008 om 09:27)
Er blijkt tegenwoordig steeds vaker weinig nodig te zijn om direkt met geweld te reageren. Nog niet zo heel lang geleden werden geschillen meesta op een normale manier uitgepraat, misschien omdat er toen wat meer respect was voor de medemens..Ik ben trots dat ik tot die "ouderwetse" groep behoor.
Kees de jong (29-10-2008 om 20:41)
Dauwendale gaat HARD achteruit... Jammer ik heb er jaren met plezier gewoond, ik ben nu hard op zoek naar wat anders. Ze stoppen hier echt van alles en nog wat, als ik hier als 68 jarige man over straat loop, dan voel ik me niet veilig. En dit zeer zekers niet nu het zo vroeg donker is.
Marinet (29-10-2008 om 18:47)
Wat ik niet begrijp dat men zo gemakkelijk aan vuurwapens komt,en dat er zoveel gebruik van gemaakt word,wat leven we in een vreemde wereld.
Cookie-instellingen beheren