Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Goes

Toegevoegd: 30-10-2008, 23.47 uur
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een bedrijfsongeval aan de Kloetingseweg in Goes is vanmiddag rond 17.00 uur een man zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer, een 27-jarige man uit de gemeente Goes, raakte gewond toen hij met een machine een autoband van een velg af wilde drukken. Een cilinder van de machine schoot daarna tegen het hoofd van de man.

De 27-jarige is per ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht. Hij heeft vermoedelijk een schedelbasisfractuur opgelopen. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (11-11-2008 om 20:31)
Hey Man hoop dat het beetje goed gaat! Heb je al heele poos niet meer gesproken en gezien. Hoorde het vandaag pas op school. Dacht zet hier ff Berichtje. Weet niet of smsen zin heeft. Sterkte kerel (ook aan je vriendin en schoonmoeder)!!!!
Robin (9-11-2008 om 00:45)
Ik doe zelf een opleiding in de autobranche als monteur en weet dusz precies wat voor apparaat het is als ik denk dat ik weet welk deel van het apparaat het was is dat een hard klap geweest ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan veel sterkte en hoop da het nog wel positief vor hem uitpakt.
Moes (6-11-2008 om 01:13)
Heel veel sterkte gozer.
Cookie-instellingen beheren