Weerbericht:
Vandaag af en toe zon en tot de avond overwegend droog. Morgen veel regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Blinde man te water bij Stationsbrug Middelburg

Toegevoegd: 31-10-2008, 12.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Aan de Blauwedijk aan de Stationsbrug in Middelburg is vanochtend een slechtziende man te water geraakt in het Kanaal door Walcheren.

Het slachtoffer, een 62-jarige man uit Zierikzee, liep volgens omstanders het water in na het oversteken van de kruising met de Stationsstraat en de Loskade. Hij viel ongeveer twee meter naar beneden op de stenen in het water.


De brandweer rukte met meerdere wagens uit om het slachtoffer op de kant de kunnen krijgen. De drenkeling werd uiteindelijk op een brancard met behulp van een ladderwagen op de kade gebracht.

Het slachtoffer is met ernstige onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. De man liep ook een armbreuk op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (2-11-2008 om 22:21)
Sorry marieke vind het heel erg van je vader en dat meen ik maar ik snap niet als je vader zo slecht ziende is waarom hij alleen loopt ,ik heb een schoonvader gehad en die ging echt niet alleen op pad omdat hij slecht zag. Bij de kade in middelburg is een aardige stootrand van zo'n 25 centimeter...
Hannie (2-11-2008 om 18:04)
Marieke, ik hoop dat je vader volledig mag herstellen van z'n operatie en ook dat de gem. Middelburg maatregelen neemt om zoiets ergs als dit te voorkomen!
Julia (2-11-2008 om 09:45)
Marieke heel veel sterkte de komende tijd en beterschap. Het was me nooit eerder opgevallen, maar als ik er nu zo naar kijk vind ik het ook raar dat er op zo'n druk punt geen hek staat. Een nieuwsgierig klein kind zou er ook zo in kunnen vallen...
Dymphina (1-11-2008 om 21:55)
Truckster: Wij kennen iemand die dat dus deed jas uit en hup het water in om iemand te redden. Gevolg: Deze persoon zit nu met een dwarsleasie in een rolstoel. Het is dus een keuze die je maakt. En die IK bedoelt waarschijnlijk dat je van deze kade niet makkelijk afkomt ivm de hoogte.
Beroepsduiker (1-11-2008 om 19:47)
@Bram : Dank voor de uitleg
Annemari (1-11-2008 om 17:01)
Zo en zo ontbreekt het in zeeland aan een hoop goede punten que mindervalide. tegels of stoepen die niet recht lopen, oversteekplaatsen die voor blinden/slechtziende niet duidleijk zijn, wegen die schuin aflopen en je de grootste moeite heb met je rolstoel
Cookie-instellingen beheren