Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Scholier mishandeld in Kloetinge

Toegevoegd: 01-11-2008, 01.40 uur
Door: Politie Zeeland
KLOETINGE - Op de Kapelseweg in Kloetinge werd vrijdag tussen 15.20 en 15.40 uur een 12-jarige scholier uit de gemeente Kapelle door een andere scholier enkele keren geslagen.


De 12-jarige werd, die samen was met een vriend, door een groepje scholieren ingesloten. Hierna werd hij enkele keren in zijn gezicht geslagen en werd zijn fiets in de sloot gegooid.

De jongen liep geen letsel op, zijn fiets raakte wel beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vriend (3-11-2008 om 18:26)
Er was helemaal niks aan vooraf gegaan want ik was er zelf bij. we wilden ze inhalen en toen werden we ingesloten door de hele groep en hebben ze ons voor de grap in elkaar geslagen.
Mimi (1-11-2008 om 14:06)
Mooie straf voor deze jongens: De straten rond de school aanvegen, zodat iedereen weet wie deze ettertjes waren, net zolang tot ze een splinternieuwe fiets voor het slachtoffer kunnen betalen.
Lezer (1-11-2008 om 13:12)
Wat hieraan vooraf is gegaan is waarschijnlijk niet bekend. Dat dit kereltje boos is geworden dat kan. Maar, wat een enorm agressieve houding en dan ook nog oudere mensen bedreigen ook. En voorts de kinderen met een air van /Ik stond erbij en ik keek ernaar/ zijn net zo schuldig. Schande! Lezer.
Cookie-instellingen beheren