Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele lichte bui
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Drie gewonden bij aanrijding Heikant

Toegevoegd: 01-11-2008, 01.49 uur
Door: Politie Zeeland
HEIKANT - Bij een aanrijding op de Julianastraat in Heikant zijn vrijdag rond 19.00 uur drie personen gewond geraakt.

Een 34-jarige automobilist uit Lokeren (B) reed over de Julianastraat, komende uit de richting van Koewacht. Hij hield niet voldoende rechts en hij kwam met zijn auto in aanrijding met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 47-jarige man uit Hulst.


De Belgische bestuurder liep nekklachten op. In de andere auto zaten twee vrouwen uit Hulst. Een 45-jarige vrouw liep letsel op in haar gezicht, een 48 jarige vrouw klaagde over algehele pijn. Het is onbekend of alle betrokkenen naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De Belgische bestuurder had meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en kreeg een rijverbod van 3 uur. Beide auto's werden vernield.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rientje (5-11-2008 om 21:16)
@ Extra: Hoe kom je er nu weer bij dat er een fietser reed op het moment van het ongeluk, dat kun je nergens uit het bericht opmaken.
Extra (3-11-2008 om 10:23)
Je kunt op die weg niet met 2 auto's en een fietser rijden..... Nu lees ik ook nog dat die bestuurder gedronken had. Gelukkig is de fietser ongedeerd gebleven, die is toch het meest kwetsbaar.
Jan (1-11-2008 om 20:21)
Weer iemand die zijn verantwooding niet kent en met drank op achter het stuur kruipt.Er is maar1 manier om dat voorgoed af te leren.Rijbewijs voor het leven invorderen!!!!!
Cookie-instellingen beheren