Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 107 km

Jongen mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2008, 01.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de fontein op de Balans in Middelburg is vrijdag tussen 14.15 en 14.45 uur een 12-jarige scholier uit de gemeente Middelburg door een evenoude medescholier uit dezelfde gemeente getrapt en geslagen.


De mishandeling was het gevolg van een conflict dat donderdag tussen de twee op school ontstond. Vandaag werd de 12-jarige na schooltijd door de andere, samen met vier vrienden gevolgd en tot stoppen gedwongen bij de fontein.

Hier kreeg hij een vuistslag en een trap terwijl de andere vier tegen zijn schooltas en fiets trapten. Omstanders, waaronder enkele ouderen, probeerden in te grijpen, maar werden door de 12-jarige aanvaller woordelijk bedreigd. De politie verzoekt deze omstanders zich te melden, ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Men kan zich melden bij het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (1-11-2008 om 13:59)
Ik wens die knullen een kei-harde aanpak toe. -Zinloos-geweld plegen en dan omstanders bedreigen, dat kan niet door de beugel en een uurtje schoffelen zal ze niet tot nadenken stemmen.
Wim (1-11-2008 om 11:28)
Ouders en omstanders die probeerden in te grijpen werden bedrijgd! HOE kan dat nu de KINDEREN waaren 12 JAAR!!!! alleen kijken ja !
Mike b (1-11-2008 om 11:22)
Ik begrijp nog steeds niet dat ouderen zich laten intimideren door snotneuzen. Vroeger kreeg je dan juist een goed pak op je donder,zodat je het voortaan wel liet.
Penny du pon (1-11-2008 om 11:21)
Het is zo jammer om te lezen dat jongeren conflicten oplossen met geweld. Alsof dat de oplossing is, het slachtoffer is letterlijk en figuurlijk beschadigt en de dader(s) ook, want ze weten in hun hart dat ze niet goed gedaan hebben.
GvW (1-11-2008 om 11:11)
Tjonge jonge, Waar gaat dit naar toe ???? Wat zo'n 12 jarige snotneus bezielt is niet goed te praten, maar dat ouderen niet ingrijpen vanwege woordelijke bedreigingen kan ik helemaal niet bevatten. Als oudere flikker je dat ventje toch in de fontein om af te koelen !!!
Rick (1-11-2008 om 10:42)
Het is toch om je dood te lachen. Welke volwassene laat zich fysiek of verbaal bedreigen door een 12-jarige??? Tenzij je zwaar gehandicapt of stokoud bent. Dan ga je toch wel af voor alle omstanders! Ga je diep schamen!!
Cookie-instellingen beheren