Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2008, 01.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de fontein op de Balans in Middelburg is vrijdag tussen 14.15 en 14.45 uur een 12-jarige scholier uit de gemeente Middelburg door een evenoude medescholier uit dezelfde gemeente getrapt en geslagen.


De mishandeling was het gevolg van een conflict dat donderdag tussen de twee op school ontstond. Vandaag werd de 12-jarige na schooltijd door de andere, samen met vier vrienden gevolgd en tot stoppen gedwongen bij de fontein.

Hier kreeg hij een vuistslag en een trap terwijl de andere vier tegen zijn schooltas en fiets trapten. Omstanders, waaronder enkele ouderen, probeerden in te grijpen, maar werden door de 12-jarige aanvaller woordelijk bedreigd. De politie verzoekt deze omstanders zich te melden, ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Men kan zich melden bij het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Benjamin (1-11-2008 om 10:34)
"Omstanders, waaronder enkele ouderen, probeerden in te grijpen, maar werden door de 12-jarige aanvaller woordelijk bedreigd." En ?!?! Kom op zeg je kan toch wel ingrijpen tegen een kind.
Jaap Vergeer (1-11-2008 om 10:14)
Het gaat wel wat ver om dit als nieuws te brengen. Dit is van alle tijden. Wel is het opmerkelijk dat ouderen zich door verbale bedreigingen weg laten sturen. 12 jaar, dat zijn kinderen. Dappere omstanders dus die bang worden van een scheldend jochie. Of het waren omaatjes van 80.
Leon (1-11-2008 om 09:34)
12 jaar? ik had op die leeftijd ook wel eens ruzie... maar daarkwam nooit politie bij en ik denk dat als er ouderen bij waren dat we daar écht wel ontzag voor hadden!! En wat zijn dan die ouderen die zich laten tegenhouden door een mondelinge 'bedreiging'?
Kees (1-11-2008 om 09:19)
Kom op zeg, en dan moet je maar terug deinzen? in de kraag vatten die gasten. Je laten bedreigen door een 12jarige, het moet niet gekker worden.
Crb (1-11-2008 om 09:15)
Tja...dit zijn nou de zieke jongeren die later even zieke volwassenen worden. Dit soort gedrag moet KEIhard afgestraft worden... Hier moet door de ouders EN de school van de kinderen flink tegen worden opgetreden. Anders gaan ze denken dat dit normaal is, 12 jaar, verdorie net uit de luiers :-(
F3r (1-11-2008 om 08:56)
Begrijp ik nu uit dit stukje dat mensen niet ingrepen omdat een snotjong van 12 hen uit stond te schelden?
Cookie-instellingen beheren