Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2008, 01.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de fontein op de Balans in Middelburg is vrijdag tussen 14.15 en 14.45 uur een 12-jarige scholier uit de gemeente Middelburg door een evenoude medescholier uit dezelfde gemeente getrapt en geslagen.


De mishandeling was het gevolg van een conflict dat donderdag tussen de twee op school ontstond. Vandaag werd de 12-jarige na schooltijd door de andere, samen met vier vrienden gevolgd en tot stoppen gedwongen bij de fontein.

Hier kreeg hij een vuistslag en een trap terwijl de andere vier tegen zijn schooltas en fiets trapten. Omstanders, waaronder enkele ouderen, probeerden in te grijpen, maar werden door de 12-jarige aanvaller woordelijk bedreigd. De politie verzoekt deze omstanders zich te melden, ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Men kan zich melden bij het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (1-11-2008 om 08:24)
Bedreigt worden door een 12-jarige snotneus? Dat wil ik nog eens meemaken!!!
Cookie-instellingen beheren