Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Gewapende overval bij bedrijf in Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2008, 18.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een bedrijf aan de Oostperkweg in Middelburg is vrijdagavond het slachtoffer geworden van een gewapende overval.


De overval werd tussen 19.00 uur en 19.20 uur gepleegd. Een medewerker van het bedrijf zag plotseling meerdere mannen met een op vuurwapens gelijkende voorwerpen, op hem gericht, voor zich staan.

De man schrok, rende weg en sloeg alarm bij een nabij gelegen bedrijf in de Oostperkweg. De overvallers zijn hierop gevlucht in een auto.

De politie zoekt getuigen en personen die meer informatie kunnen geven over deze overval zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen naar 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jurgen (2-11-2008 om 12:58)
Ben je hard aan het werken,om wat geld te verdienen ,kom dat tuig binnen opsluiten die hap en de sleutel wegooien
Cookie-instellingen beheren