Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Ongeluk met autoambulance op A58 bij Goes

Toegevoegd: 02-11-2008, 18.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een autoambulance is zaterdagmiddag rond 17.15 uur op de A58 bij Goes in botsing gekomen met een personenauto.


De autoambulance, welke werd bestuurd door een 64-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland, stond op de vluchtstrook stil om een motorfiets die met pech stond te bergen. Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland die over de A58 reed botste echter door nog onbekende oorzaak tegen de autoambulance.

De 23-jarige automobilist, die vanuit de richting van Middelburg kwam, is met pijn op de borst, per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Verder raakte er niemand gewond.

De personenauto en de autoambulance raakten beschadigd. Ook de motor raakte beschadigd; deze viel door de aanrijding om.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-11-2008 om 11:30)
Nu maar hopen dat de motorijder zijn schade uitgekeerd krijgt,de schade tussen de voertuigen die elkaar raakten is geen probleem,maar de motor is niet geraakt,dus kon het wel eens een getouwtrek worden over de schuldige. sterkte en beterschap voor de jongen,in het vervolg iets beter opletten.
Cookie-instellingen beheren