Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond na val in Vlissingen

Toegevoegd: 03-11-2008, 10.48 uur
Man zwaargewond na val in Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Bouwen Ewoutstraat in Vlissingen is zondagavond een man zwaargewond geraakt nadat hij een val van hoogte had gemaakt.


De man viel rond 23.10 uur door een raam raampje van een pand aan de straat. Toen de politie arriveerde werd het slachtoffer aangetroffen in een tuin. Twee ambulances werden opgeroepen om hem te behandelen.

De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Volgens de politie is zijn toestand stabiel. Het is nog niet duidelijk welk letsel de man precies heeft opgelopen.

De politie heeft in verband met de zaak diverse getuigen gehoord. Hoe de man precies ten val is gekomen is echter nog niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ll (5-11-2008 om 19:56)
Veel sterkte
Phil (4-11-2008 om 12:54)
Erg zeg!
Cookie-instellingen beheren