Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij gewapende overval Souburg

Toegevoegd: 03-11-2008, 17.02 uur
Gewonde bij gewapende overval Souburg
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Een 64-jarige man is zondagavond in zijn woning aan de Dongestraat in Oost-Souburg overvallen door drie personen.


De man was alleen in zijn woning en zat televisie te kijken toen er rond 19.20 uur werd aangebeld. Bij het openen van de voordeur werd hij meteen overmeesterd door een drietal personen van normale lengte die vervolgens zijn woning binnendrongen.

Onder bedreiging van geweld, waarbij gebruik werd gemaakt van een wapen, werd zijn woning doorzocht. Uit de woning werden diverse goederen weggenomen waaronder sieraden en een nog onbekend geldbedrag.

Na de overval zijn de daders weggevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer, die tijdens de overval lichte verwondingen opliep, zag kans een buurman te alarmeren waarna de politie werd gebeld. De politie heeft ter plaatse uitgebreid technisch sporenonderzoek gedaan.

Van de daders ontbreekt vooralsnog elk spoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (4-11-2008 om 13:02)
Eerst las je over de randstad maar nu komt het tog bji jou om de hoek als die mensen nou eens werk zochten dan gebeuren zulke angstigjagen dingen niet .te wreed voor woorden
Ilse (3-11-2008 om 23:21)
Oh jeetje dat komt wel heel erg dichtbij.. Waarom doen mensen dit? :S:S
Jan te T (3-11-2008 om 18:25)
Als ze die lafbekken te pakken krijgen mogen ze van mij, net als vroeger, aan de schandpaal gezet worden met een paar flinke kisten rot fruit er bij. Wat zulke figuren betreft moet de zg. privacy eens opgeheven worden. Iedereen mag weten wat voor tuig er tegenwoordig rondloopt en hoe ze er uitzien
Piet (3-11-2008 om 18:15)
Heel vervelend voor de mensen die met kollekte bussen langs de deuren gaan voor goede doelen en aan bellen, ik doe nooit meer open na 5 uur in de middag,je weet maar nooit wie er aanbeld en wat men van plan is.
Polvliet (3-11-2008 om 18:03)
Waarom geen signalement er bij zetten zou wel zo makkelijk zijn .
Hennie (3-11-2008 om 17:42)
Ik zal het nog sterker vertellen: zodra het begint te schemeren gaat alles dicht en zonder telefonische afspraak vooraf, gaat er niets meer open, nog geen WC raampje (daar wordt afgezogen).
Cookie-instellingen beheren