Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij gewapende overval Souburg

Toegevoegd: 03-11-2008, 17.02 uur
Gewonde bij gewapende overval Souburg
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Een 64-jarige man is zondagavond in zijn woning aan de Dongestraat in Oost-Souburg overvallen door drie personen.


De man was alleen in zijn woning en zat televisie te kijken toen er rond 19.20 uur werd aangebeld. Bij het openen van de voordeur werd hij meteen overmeesterd door een drietal personen van normale lengte die vervolgens zijn woning binnendrongen.

Onder bedreiging van geweld, waarbij gebruik werd gemaakt van een wapen, werd zijn woning doorzocht. Uit de woning werden diverse goederen weggenomen waaronder sieraden en een nog onbekend geldbedrag.

Na de overval zijn de daders weggevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer, die tijdens de overval lichte verwondingen opliep, zag kans een buurman te alarmeren waarna de politie werd gebeld. De politie heeft ter plaatse uitgebreid technisch sporenonderzoek gedaan.

Van de daders ontbreekt vooralsnog elk spoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bergje (5-11-2008 om 10:57)
Ik wens die me neer veel sterkte met deze nare ervaring..
Bergje (5-11-2008 om 10:57)
Nou...Ze kwamen op dat tijdstip zeker niet om de koffie!!! Gezien dit geval, weet ik 't wel zeker... De politie heeft overigens geen actie ondernemen op mijn melding... MIjn advies doe niet open, laat kennissen, buren of familie zich van te voren telefonsich even aankondigen.
Bergje (5-11-2008 om 10:56)
Bij mij zijn er afgelopen vrijdag 2 vermoedelijk drie mannen met normaal postuur s'nachts om 12:00 uur aan de deur geweest, die waren er ook op uit dat ik open zou doen, wat ik niet heb gedaan!!! Ik heb 0900 gebeld. De vraag was of ik dacht of ze kwaad in de zin hadden..
Linda (5-11-2008 om 08:26)
Jeetje zelf hier beginnen ze al te stelen het zullen wel van die patsers zijn die stoer willen doen en thuis problemen hebben ofzo
Marja (4-11-2008 om 20:03)
Als ik dit lees denk ik ook verschrikkelijk dat dat gebeurt, ik durf ook geen deur meer open te doen s'avonds. Maar zelfs overdag moet je nog voorzichtig zijn, het kan je zo maar overkomen. Mijn gevoel van veiligheid is ver te zoeken.
Jan van Souburg (4-11-2008 om 13:53)
@Polvliet, helemaal met u eens een signalement zou zeer zeker helpen om deze helden te kunnen pakken.
Cookie-instellingen beheren