Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

Beknelling bij ongeluk Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 06-11-2008, 13.49 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Bij een ongeluk in Sint Maartensdijk is donderdagmiddag één persoon bekneld komen te zitten.
 
Rond 13.30 uur deed zich volgens de politie op de kruising Vierde Dijk-Oude Sint Annalandseweg een auto-ongeval plaats. De brandweer van Sint Maartensdijk en de ambulancedienst kwamen ter plekke om hulp te verlenen.
 
Aanvankelijk was de traumahelikopter ter plekke gevraagd, maar de komst van de helikopter werd enige tijd na de melding van het ongeluk weer gecancelled. De bestuurder van een personenauto, een 54-jarige man uit de gemeente Tholen, raakte met de wielen van zijn auto in de berm.
 


Na een stuurcorrectie kwam hij aan de linkerkant van de weg tegen een boom aan en vloog hij vervolgens de weg weer op. De onfortuinlijke man is door de brandweer uit zijn auto geknipt en daarna met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren