Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte man blijkt dief autoradio

Toegevoegd: 07-11-2008, 13.11 uur
Door: Politie Zeeland
TERNEUZEN - Gisterenmiddag omstreeks 12.10 uur kregen surveillerende agenten in Terneuzen een melding dat een persoon zich verdacht ophield in een brandgang aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen.


De agenten gingen ter plaatse en troffen een man aan die zich van geen kwaad bewust was. Althans... dat verlaarde hij. Toen er even later een telefoontje van het bureau kwam dat een man met een bepaald signalement een autoradio uit een auto had gestolen leek dit toch heel anders te worden.

Tijdens het telefoontje zagen de agenten namelijk dat de man aan het signalement voldeed en, toen zijn jas een stukje openviel, zagen zij ook dat er een autoradio onder zijn jas verborgen zat.

De man is aangehouden en ging in eerste instantie netjes mee naar de surveillanceauto. Daar aangekomen zette hij het echter ineens op een lopen. Hij was niet snel genoeg voor de agenten, want die grepen hem alsnog in zijn kraag en brachten hem over naar het bureau. Daar is hij ingesloten. Hij wordt op dit moment nog verhoord.

Eén van de collega's van de agenten herkende de man en toen bleek dat de 32-jarige Terneuzenaar ook nog een valse naam had opgegeven bij zijn aanhouding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LAGUNA (7-11-2008 om 14:32)
Hoe is het nu toch mogelijk dat die gast een valse naam kan opgeven. Het is maar goed dat die gast werdt herkend door die ene diender. Als je fietslamp kapot is of je hebt geen poepzak voor je hond bij je krijg je direkt een fikse bekeuring en wordt je behandeld als een zware misdadiger.
Luc (7-11-2008 om 13:50)
Goed werk! Juiste mensen op de juiste plaats. Dit verdient respect.
Cookie-instellingen beheren