Weerbericht:
Overwegend bewolkt en plaatselijk lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde man half uur hulpeloos op straat

Toegevoegd: 07-11-2008, 16.38 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Een 18-jarige bromfietser heeft gisteravond ongeveer een half uur hulpeloos op de grond gelegen nadat hij een ongeluk had gehad in Nieuwdorp.


De man, woonachtig in 's-Gravenpolder, reed rond 21.45 uur over de Europaweg Zuid. Op een gegeven moment maakte de weg een knikje. Dat had hij niet in de gaten en de man reed rechtdoor het gras op. Hij kwam in aanraking met een vuilnisbak en kwam vervolgens lelijk ten val.

Omdat het zo donker was, was er geen voorbijganger die de man zag liggen. Na ongeveer een half uur besloot de man iets aan zijn situatie te gaan doen. Hij pakte zijn brommerhelm en gooide die in de richting van de eerstvolgende auto. Dat had effect.

De bestuurder van de auto stapte uit en zag de man liggen. Hij heeft meteen 1-1-2 gebeld. De ambulance is gekomen en het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. Hij liep vermoedelijk een been- en een armbreuk op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (8-11-2008 om 11:15)
Wat erg als je dit over komt. ik hoop dat het goed gaat met deze jongen.maar ook heeft hij geluk gehad,want we zitten nu weer al in de maand november het had veel slechter weer kunnen zijn je moet er niet aan denken wat er dan gebeurd was.
Francien (7-11-2008 om 18:22)
Daarom is een mobieltje belangrijk 112 is altijd gratis te bellen dus beltegoed is niet nodig..... Sterkte aan de jongeman en hopelijk komt hij er snel weer bovenop...
Claudia (7-11-2008 om 17:08)
Ik hoop dat die jongen/man snel opknapt. het moet heel naar zijn als je daar ligt te wachten tot er iemand komt. gelukkig was die persoon niet te bang om te reageren. want ook dat had nog gekund met die gekke verhalen van tegenwoordig. beterschap gewenst.
Cookie-instellingen beheren