Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanrijding met doorrijding Beatrixlaan Goes

Toegevoegd: 07-11-2008, 21.37 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie zoekt getuigen van een aanrijding die vrijdagochtend plaatsvond op de Beatrixlaan in Goes.


Een 15-jarig meisje werd rond 11.00 uur geraakt door de spiegel van een passerende auto waarna zij ten val kwam en licht gewond raakte. Ook haar fiets is beschadigd. De bestuur(st)(d)er van de personenauto, een zilverkleurige Hyundai Atoz, is doorgereden zonder zijn/haar identiteit bekend te maken en heeft de rechterbuitenspiegel verloren.

De politie verzoekt de bestuur(st)(d)er van de Hyundai en getuigen zich te melden op een politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zenge (10-11-2008 om 18:03)
@Frans: En de autosloop/onderdelen bedrijven in dat geval. Spiegeltje kost op de sloop een fractie van de prijs bij een autobedrijf.
Ra (10-11-2008 om 10:21)
@Frans. Niet iedere automobilist die z'n spiegel eraf rijdt heeft iemand aangereden en is doorgereden hé. En deze zal bij de garage zelf niet melden hoe dit is veroorzaakt!! Dan zou je het om moeten draaien en zou de politie alle dealers/schadebedrijven in de omgeving moeten informeren.
Hennie (9-11-2008 om 22:55)
Meldplicht voor garages en levenslang intrekken van het rijbewijs is de enige optie voor dergelijke criminelen of moet ik zeggen gangsters?
Harmen (9-11-2008 om 19:00)
Iedereen goed rond kijken of er een zilverkleurige Hyundai Atoz is met een ontbrekende buitenspiegel. Geef het kenteken dan door aan de politie. Of dader geef je zelf aan! Iedereen kan een ongeluk hebben, maar doorrijden kan echt niet.
Dotje79 (8-11-2008 om 07:51)
Tjonge dat moet wel hard gegaan zijn anders verlies je je spiegel niet. meisje ik wens je heel veel sterkte en hoop dat diegene hard aangepakt word doorrijden is zo laf en zeker als je een kind raakt schofterig gewoon lekker volwassen ben je dan
Frans (7-11-2008 om 21:58)
Alle garages laten weten over die spiegel en dan is de dader zo boven water. Zoiets zou een meldingsplicht moeten hebben.
Cookie-instellingen beheren