Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
88 files van totaal 335 km

Hechtingen na mishandeling in Terneuzen

Toegevoegd: 08-11-2008, 18.04 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Churchillaan in Terneuzen een 42-jarige man uit Terneuzen mishandeld door twee onbekend gebleven jongemannen.


De man fietste tussen 00.00 uur en 00.30 uur aan de linkerzijde over het fietspad langs de Churchillaan toen hij iets na de rotonde rechts werd ingehaald door twee jongemannen.

Bij het passeren gaf een van de mannen de 42-jarige Terneuzenaar een duw waardoor deze viel. Toen hij op de grond lag werd hij door één van de mannen enkele malen geschopt.

De 42-jarige man is in het ziekenhuis behandeld aan verschillende verwondingen in zijn gezicht. Hij heeft ook enkele hechtingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-11-2008 om 21:08)
In welke wereld leven we tegenwoordig,je hoort niets dan geweld en zinloos iemand zomaar inmekaar slaan.
Mmj verstraeten (9-11-2008 om 10:12)
Is een persoon nog wel veilig op straat? Waarom moet men altijd met meerdere zijn. Zijn ze dan sterk genoeg om zulke dingen te doen? Waarom weer altijd dat zinloos geweld...
LAGUNA (8-11-2008 om 18:47)
Weer een reden om jezelf toch maar te gaan bewapenen.
Cookie-instellingen beheren