Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk N666 sGravenpolder

Toegevoegd: 10-11-2008, 12.43 uur
Beknelling bij ongeluk N666 sGravenpolder
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Op de Bernhardweg Oost, de N666, bij 's-Gravenpolder is maandag aan het begin van de middag een beknelling ontstaan.
 
Het ongeluk deed zich rond 12.25 uur voor op de kruising met de Baarlandsezandweg. Een vrouw had op de kruising met hoge snelheid de bocht genomen. Hierdoor was ze tegen een ANWB-zuil gereden.


De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. De 21-jarige bestuurster uit de gemeente Borssele werd uit de auto geknipt. De gewonde is met een ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trekker (12-11-2008 om 11:33)
Heeft niks met die invoegstroken te maken maar let op mijn worden er gaat daar toch is een groot ongeluk gebeuren en die dingen midden op de weg gaan er zo snel mogelijk af
Inwoner (12-11-2008 om 08:07)
Ardjan wat voor verandering? Terug naar het oude leverd nog meer gevaar op. Wat denk je als ze weer dwars door het dorp komen.En om drie uur de scholen uit gaan. Laten ze gewoon de strook gebruiken hoe het hoort. Maar ook de automobilisten hun de kans geven om weer op de weg te komen.
A.S (12-11-2008 om 07:43)
Nou vlgs mij is dit niet de oorzaak van de nieuwe trekkerstrook. En als we met zn alle eens wat minder gejaagd door het leven gaan zou het misschien ook een heel stuk schelen..... 't Ja en regels zijn er om na geleefd te worden toch??
Marten (11-11-2008 om 23:17)
Dit heeft niets met een tractor te maken. idd wel een vreemde situatie op die weg. Maar wat ik gekker vind is de stand van het voertuig. ben toch benieuwd van welke kant ze gekomen is...
Antje (11-11-2008 om 22:19)
Neem me niet kwalijk hoor maar dit ongeluk heeft mijns inziens weinig met een trekker (tractor) te maken.
Vervelend (11-11-2008 om 21:01)
Het is er inderdaad niet beter op geworden deze weg levensgevaarlijk, ik heb al een aantal keer achter een tracker gezetten die niet op de speciale strook gaat rijden, dan gaan de mensen natuurlijk inhalen.
Cookie-instellingen beheren