Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beknelling bij ongeluk N666 sGravenpolder

Toegevoegd: 10-11-2008, 12.43 uur
Beknelling bij ongeluk N666 sGravenpolder
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Op de Bernhardweg Oost, de N666, bij 's-Gravenpolder is maandag aan het begin van de middag een beknelling ontstaan.
 
Het ongeluk deed zich rond 12.25 uur voor op de kruising met de Baarlandsezandweg. Een vrouw had op de kruising met hoge snelheid de bocht genomen. Hierdoor was ze tegen een ANWB-zuil gereden.


De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. De 21-jarige bestuurster uit de gemeente Borssele werd uit de auto geknipt. De gewonde is met een ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (14-11-2008 om 18:44)
Jullie praten allemaal kwaad over de boeren maar mensen die reageren en niet goed weten hoe en wat er gebeurd is zijn de grootste boeren gr boer bram
Polaris (14-11-2008 om 16:57)
Een bericht over de N666 en mensen beginnen gelijk hun frustraties over de weg te uitten. Ti''s d'r eigen schuld en daar kan geen trekkerstrook wat aan veranderen. ff over de trekkerstrook: ik rijd vaak over deze weg en tot nu toe verloopt het gewoon goed, kwestie van voorang geven en nemen.
Tsjonge (12-11-2008 om 15:14)
MENSEN LEES NOU EENS EEN KEER DIE NIEUWSBERICHTEN GOED!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waar staat er dat het ligt aan die trekkerstroken ( het zijn gevaarlijke dingen dat is waar), Het was haar eigen schuld, iets minder snelheid en ze had nog lekker kunnen rijden in haar A3-tje.
Marina (12-11-2008 om 13:12)
Gewoon goed lezen wat er staat voor je reageert.!?!?!? Niks de weg, niks tractoren of passeren van.
Ardjan (12-11-2008 om 12:34)
Als het stopticht zou vervangen worden door een rotonde zou het ook al een berg ongelukken schelen, net voor het stoplicht onstaan rond de spits veel filevorming zeker nu er langzaam verkeer over gaat met kop staart botsingen e.d., het zou de doorstroming ook verbeteren
Ardjan (12-11-2008 om 12:31)
Inwoner die blokken hadden ze daar gewoon niet moeite maken en de inhaal m ogelijk moeten houden want er gebeurde eigenlijk nooit geen ongeluk met inhalen, de snelheid voor die weg vind ik wel goed, de invoegstroken hadden ze moeten houden ook moet er eens aan rotondes gedacht worden vind
Cookie-instellingen beheren