Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Bijna-aanrijding in Goes leidt tot handgemeen

Toegevoegd: 22-12-2005, 23.42 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In de Marconistraat in Goes reed vanmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur een personenauto die bestuurd werd door een 52-jarige man uit Yerseke.

De man wilde de Braillestraat inrijden en op de kruising met voornoemde straat reed hij om de verhoging in de weg heen. Een 30-jarige vrouw uit de gemeente Borsele reed wel meteen linksaf de Braillestraat in. Hierdoor ontstond bijna een aanrijding toen de man terugdraaide met zijn auto.

De man uit Yerseke (en een 46-jarige vrouw uit dezelfde gemeente) wilden verhaal halen bij de Borselse en een woordenwisseling, over het feit of er nu wel of geen rotonde was in de Marconistraat, werd zo een handgemeen tussen beide vrouwen.

De “dames” vlogen elkaar in de haren en er werd behoorlijk gescholden. Uiteindelijk is de meppartij gesmoord en zijn beide dames hunsweegs gegaan. In een winkel in de omgeving van de Marconistraat troffen zij elkaar echter weer en ging de scheldpartij gewoon weer verder.

Beide partijen zijn uit elkaar gegaan en allebei de betrokkenen hebben aangifte gedaan bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren