Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties in zaak dode Terneuzen

Toegevoegd: 11-11-2008, 14.56 uur
Arrestaties in zaak dode Terneuzen
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG – De politie Zeeland heeft twee mannen van 42 en 33 jaar aangehouden in verband met het overlijden van een 44-jarige Terneuzense man op zondag 9 november 2008, in een pand aan de Dr. Buijzestraat in Terneuzen.

Beide mannen, afkomstig uit Terneuzen, worden ervan verdacht een aandeel te hebben gehad in de dood van de man. De politie tast nog in het duister over wat er precies is voorgevallen tussen het slachtoffer en de beide mannen.


Vandaag wordt sectie verricht, die opheldering moet geven over de doodsoorzaak. De verdachten worden woensdag a.s. voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (11-11-2008 om 19:01)
Wat kan nou iemand bezielen,zoveel haat of nijd te hebben,om iemand om te leggen? (Als het dat is natuurlijk.) Ik begrijp hier echt helemaal niks van, maar het gebeurt steeds meer. Aanpakken die hap. Nabestaanden veel sterktte met dit verlies. Daders hoop jaren, zo niet levenslang.
Cookie-instellingen beheren