Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Jongen met vuurwerk opgepakt in Kapelle

Toegevoegd: 11-11-2008, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De politie heeft dinsdagochtend op het Spoorpad in Kapelle een jongen aangehouden die vuurwerk in zijn bezit had.


De politie werd rond 07.50 uur tijdens een controle door een voorbijganger geattendeerd op een groepje jeugd dat vuurwerk afstak. De politie heeft het groepje opgewacht en staande gehouden.

Een van hen, een 14-jarige jongen uit Kapelle, bleek in het bezit te zijn van illegaal vuurwerk. Het illegale vuurwerk, 18 zogeheten Thunder crackers en 9 Spanish crackers, is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkjan (12-11-2008 om 15:50)
Levensgevaarlijk, zware boete geven, een ramp voor huisdieren.
Patricia (12-11-2008 om 15:46)
Flauw hoor, zit de jeugd achter de pc is het niet goed, zijn ze de straat op met een paar rotjes is het niet goed, en ja de honden, hebben we daar niet al een heel jaar last van??? stiekem zijn we jaloers dat we het vroeger met sterrenregen moesten doen!!
Anneke (12-11-2008 om 15:11)
Natuurlijk zijn wij ook jong geweest, maar er is ons wel geleerd rekening te houden met anderen, en dat ontbreekt er nog al eens aan. Bovendien hadden wij het geld niet om die rotzooi te kopen
Anti vuurwerk (12-11-2008 om 14:57)
Het lijkt wel of het vuurwerk alsmaar vroeger begint. Mijn hond gaat een akelige periode tegemoet(en wij ook) ik hoop dat ze veel meer gaan controleren en dat ze al die troep in beslag gaan nemen. Zoals al is gezegd,daarvoor hebben ze wel geld.
Een bezorgde moeder (12-11-2008 om 14:24)
Natuurlijk is het voor de jongens geweldig en ze kijken goed uit en doen geen domme dingen, zo zeggen ze!! Ik zal blij zijn als ze oudjaar weer zonder kleerscheuren(of erger) doorkomen. En ouders: ga zelf geen illegaal vuurwerk in België halen met je kinderen en verbied het knallen voor 31 dec!!
Anoniem (12-11-2008 om 13:53)
Ja klopt klaas. ik zelf woon ook in Goes-Oost en regematig gaat het tekeer. dan weer een ratelband dan weer een loei harde knal.. ze zijn er vroeg bij.. En opvallend vind ik: ik heb nog geen 1 keer de politie zien controleren hier..
Cookie-instellingen beheren