Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Oproep na aanrijding met letsel in Vlissingen

Toegevoegd: 11-11-2008, 21.38 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een fietser die vanmiddag op de Sloeweg in Vlissingen in botsing is gekomen met een bromfietser.


De bromfietser, een 16-jarige Vlissinger, reed rond 16.10 uur komende vanuit de richting van de Sloebrug en gaande in de richting Bossenburgweg over de Sloeweg. Nadat hij het ESSO-station was gepasseerd ontstond in de bocht een aanrijding met een fietser die uit de tegenovergestelde richting kwam.

De twee kwamen ten val. Van de fietser zijn echter geen gegevens bekend. De 16-jarige liep een breuk in zijn hand op. De politie vraagt de fietser zich te melden op het politiebureau. Hij kan ook bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren