Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde vrouw blijkt gevaar op de weg

Toegevoegd: 11-11-2008, 21.42 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie heeft dinsdagmiddag in Tholen het rijbewijs van een bejaarde ingevorderd vanwege het gevaarlijke rijgedrag dat zij vertoonde.


De vrouw, een 79-jarige uit de gemeente Tholen, reed rond 14.00 uur op het parkeerterrein van de C1000. Volgens getuigen had de vrouw al diverse capriolen uitgehaald waarbij ze een aantal malen bijna een aanrijding had gehad.

Toen ze het parkeerterrein van de C1000 opreed, reed ze tegen een geparkeerd staande auto aan. Vervolgens reed ze achteruit. Hierop botste ze opnieuw tegen de auto aan. Omstanders hebben de sleutels uit het contact gehaald en de politie gebeld.

Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (12-11-2008 om 19:45)
Jonge mensen die bijv. een oog kwijt raken en hun rijbewijs gehaald hebben met twee ogen mogen ook gewoon weer in de auto, hoeven niet gekeurd te worden, hier moet ook opgelet worden.
Hennie (12-11-2008 om 18:24)
Opmerkingen als van Mini en Maxi doen mij als middenleeftijder met jaarlijks 35.000 tot 40.000 km op de teller de haren te berge reizen! De grootste miskleunen zijn de jongeren en beslist NIET de ouderen!
Joost (12-11-2008 om 17:49)
Heel veel stomme opmerkingen. Nieuwe rijstijl betekent rustig optrekken en tijdig gasterugnemen! Heeft dus niets te maken met leeftijd. Mensen die haast hebben zouden iets eerder van huis kunnen gaan om op tijd te zijn en niet allerlei capriolen uithalen om maar te kunnen inhalen!!!!
Mischa (12-11-2008 om 17:44)
Ik ben erg benieuwd hoe jullie er over denken als je zelf ooit zou oud morgen worden, tegen die tijd zullen de meningen vast wat bijgesteld.
Mini en maxi (12-11-2008 om 16:52)
Terecht! Oude lui zijn doorgaans een gevaar op de weg (niet allemaal maar wel velen van hen) en ze zouden in de eerste plaats verplicht moeten worden om halfjaarlijks een oogcontrole te laten uitvoeren. Alsook het testen van de reflexen e.d. Pas dan vrijgave en/of verlenging van het rijbewijs.
Henk (12-11-2008 om 15:38)
Terecht dat men van deze dame het rijbewijs (tijdelijk) heeft ingenomen.We moeten natuurlijk niet geniraliseren en doen of iedere oudere nu ineens een gevaar op de weg is.Men heeft voor de jongeren niet voor niets een puntenrijbewijs ingevoerd, dat was niet voor hun geweldige rijstijl !!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren