Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Bejaarde vrouw blijkt gevaar op de weg

Toegevoegd: 11-11-2008, 21.42 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie heeft dinsdagmiddag in Tholen het rijbewijs van een bejaarde ingevorderd vanwege het gevaarlijke rijgedrag dat zij vertoonde.


De vrouw, een 79-jarige uit de gemeente Tholen, reed rond 14.00 uur op het parkeerterrein van de C1000. Volgens getuigen had de vrouw al diverse capriolen uitgehaald waarbij ze een aantal malen bijna een aanrijding had gehad.

Toen ze het parkeerterrein van de C1000 opreed, reed ze tegen een geparkeerd staande auto aan. Vervolgens reed ze achteruit. Hierop botste ze opnieuw tegen de auto aan. Omstanders hebben de sleutels uit het contact gehaald en de politie gebeld.

Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvonne (12-11-2008 om 09:17)
Verstandig besluit, sommige zijn echt een gevaar, niet alleen voor andere, maar ook voor zichzelf, niet alleen moeten ze een keuring ondergaan, maar ook eens een rijtest van een half uurtje, waarin o.a. de verrichtingen gedaan moeten worden.
Jet (12-11-2008 om 09:07)
Ti`s zonde dat ze een gevaar is op de weg dat is zo en dat haar rijbewijs is afgepakt is terecht, maar ze is nu dus ook haar vrijheid kwijt misschien was dit een moment opname en was ze niet in orde ik hoop dat ze haar eerst gaan testen en dan pas een beslissing nemen
Kelly (12-11-2008 om 08:47)
Ja hallo Annemieke jongere weten donders goed wat ze verkeerd doen en deze mensen niet want dat blijkt wel. Niemand gaat voor de lol spook rijden hé en een mens van deze leeftijd wordt op een anders manier gevaarkijk en NATUURLIJK moet daar ook goed op gelet worden!
Youri (11-11-2008 om 22:58)
Inderdaad Annemieke. Ze zeggen dat de jongeren asociaal zijn en arrogant maar de oudere kunnen er ook wat van, kijk onder andere maar naar stoep rijders. Maar goed dat de rijbewijs is afgepakt. Dit voorkomt wat meer ongelukken
Toosje (11-11-2008 om 22:44)
Plak geen etiketten!!!! Er zijn jongeren die aso rijden maar gelukkig ook velen die het wel goed doen. Zo is het ook met de ouderen. Een betere keuring voor IEDERE automoblist kan het kaf van het koren scheiden.
Rohnald (11-11-2008 om 22:22)
Boven de 69 jarige leeftijd ,ieder ,een verplichte keuring,dit wou ik even kwijt ,en heb daarvan geen spijt.REMBRANDT
Cookie-instellingen beheren