Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
100 files van totaal 384 km

Schade na botsing tussen auto en truck

Toegevoegd: 13-11-2008, 12.16 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een ongeluk op de Ritthemsestraat in Ritthem zijn donderdagochtend een personenauto en een vrachtwagen beschadigd geraakt.
 
Rond 07.00 uur reed een 42-jarige Rotterdammer in zijn personenauto over de Engelandweg. Op de kruising met de Ritthemsestraat sloeg hij linksaf.


Daarbij verleende hij echter geen voorrang aan een tegemoetkomende vrachtwagen, bestuurd door een 38-jarige man uit Oost-Souburg.

Bij de aanrijding die volgde ontstond alleen materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nathalie (13-11-2008 om 16:05)
Tja lullig.... Toe ik er vanmorgen met de auto in de `file' stond kwam ik eigenlijk tot de conclussie dat het best druk is op die weg.... misschien word het tijd voor een waarschuwingsbord voor mensen die daar niet bekend zijn....... het is daar natuurlijk niet het eerste ongeluk .... GRZ!!!
Cookie-instellingen beheren