Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Vrouw door scooterduo beroofd in Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2008, 12.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg is woensdagavond een 31-jarige Middelburgse vrouw beroofd van haar tas.


De vrouw liep rond 23.30 uur over de Nieuwe Vlissingseweg, komende vanaf de kruising met de Poeledaesingel, toen twee mannen op een scooter haar tegemoet kwamen rijden. Ze reden eerst de vrouw voorbij maar draaiden daarna weer om.

De brommer stopte naast haar waarna de passagier afstapte en de tas van de schouder van de Middelburgse trok. Vervolgens sprong de passagier weer achterop de scooter en reden de twee hard weg richting Vlissingen.
 

Na de overval werd het slachtoffer aangesproken door een onbekende vrouw die haar te hulp schoot. De politie is op zoek naar deze vrouw omdat zij mogelijk meer informatie kan verstrekken over de tasjesroof. Zij kan zich melden op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een lezeres (16-11-2008 om 01:34)
Dit is gewoon eng wanneer je dit leest en zeker voor het slachtoffer. Kan me voorstellen dat deze vrouw een lange tijd zal schrikken van voorbij rijdende scooters. Schoften zijn het en ik hoop dat ze alsnog deze daders zullen pakken. Laat iedereen toch met zijn fikken van elkaars spullen afblijven.
Cookie-instellingen beheren