Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Jongeman spuit graffiti in tunneltje Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2008, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht rond 01.00 uur een 22-jarige man uit de gemeente Veere op heterdaad betrapt tijdens het spuiten van graffiti.


Tijdens een surveillance zagen agenten een auto staan op het fietspad bij het tunneltje onder de Koudekerkseweg/Stromenweg in Middelburg. Bij nadere inspectie troffen zij in het tunneltje de 22-jarige man aan die bezig was graffiti te spuiten op de muur van het tunneltje.

De man werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ouwe zemelaar (13-11-2008 om 21:26)
Tsja...boys will be boys en sommige zien er idd niet uit maar er zijn er ook bij die echte kunstwerkjes zijn. Kijk maar wat ze nu gedaan hebben om het oude brittania op te fleuren. Beter dan kapotte ramen met wapperende gordijnen.
Bullshit! (13-11-2008 om 21:16)
Ik ben het voor 100% met corry eens! je moet niet alles negatief beoordelen! als je het voorbeeld van gent in nederland zouden toelanten! daar worden steegjes die er somber uitzien speciaal ingericht voor graffiti de mooie blijven lang staan weer! P.S. niet alle graffiti is lelijk kijk in gent!
BenH (13-11-2008 om 21:02)
Kom kom beste Corry waar zit je verstand meid? Waar je tegenwoordig ook komt overal is wel zo'n randdebiel bezig geweest zijn minne ego op te wrijven door verfsporen na te laten. Het is erger dan de katers in maart die stinken alleen maar.
Sjaak Oosterling (13-11-2008 om 20:32)
Kan die jongen nu echt niks beter verzinnen rond dat tijdstip. De enige oplossing is, die jongen op pad sturen met een emmer sop door Middelburg, net zo lang tot dat alle graffiet is verwijderd.
Ivens (13-11-2008 om 20:07)
Bij ons is pasgeleden ons huis en auto met Graffiti gespoten en we hebben aangifte gedaan maar de politie doet er niks aan
S (13-11-2008 om 20:05)
Dan met de gemeente maar FATSOENLIJKE legale graffiti plekken maken. graffiti zal nooit verdwijnen. maar het kan verminderd worden.
Cookie-instellingen beheren