Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman spuit graffiti in tunneltje Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2008, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht rond 01.00 uur een 22-jarige man uit de gemeente Veere op heterdaad betrapt tijdens het spuiten van graffiti.


Tijdens een surveillance zagen agenten een auto staan op het fietspad bij het tunneltje onder de Koudekerkseweg/Stromenweg in Middelburg. Bij nadere inspectie troffen zij in het tunneltje de 22-jarige man aan die bezig was graffiti te spuiten op de muur van het tunneltje.

De man werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jongen (13-11-2008 om 19:52)
Ik vind dit cultuurbaarbaarisme van jullie. graffiti is een onderdeel van een cultuur en het is gewoon een tunneltje wil je anders hele dagen tegen grijze saaie blokken beton aankijken? ik snap jullie mening niet..
Frans 1 (13-11-2008 om 19:50)
Een boete voor het besmeuren van publieke eigendom en het verhalen op de dader van de schoonmaakkosten zijn hier op hun plaats.Laat hem ZIJN eigendom maar bekladden!!
Kleurrijk (13-11-2008 om 19:44)
Ik ben het helemaal met je eens Corry! Ben ook vóór graffiti, en om reacties van anderen voor te zijn: ik stel mijn huis al beschikbaar! Denk dat het erg belangrijk is dat die kids hun creativiteit kwijt kunnen, en bekijk het eens goed: graffiti kan heel mooi zijn!!
Jaap (13-11-2008 om 19:18)
Waar ben je in godsnaam dan mee bezig. laat hem voor straf alles heel goed schoon maken. en opnieuw verven misschien dat hij het dan afleert
Graaf ET (13-11-2008 om 18:31)
Zo,n grauw betonnen tunneltje is helemaal geen sieraad. Laat zo'n graffitartiest het legaal doen zodat het geen haastwerk wordt maar echt mooi. Natuurlijk bedoel ik niet dat ze overal maar hun gang moeten gaan. Van huizen en gebouwen moeten ze afblijven! Maar grauwigheid opfleuren is toch fijn?
Hennie (13-11-2008 om 18:26)
Heel simpel: Geef die smeerlap een tandenborstel en laat hem onder politie controle het hele tunneltje schoonborstelen.
Cookie-instellingen beheren