Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman spuit graffiti in tunneltje Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2008, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht rond 01.00 uur een 22-jarige man uit de gemeente Veere op heterdaad betrapt tijdens het spuiten van graffiti.


Tijdens een surveillance zagen agenten een auto staan op het fietspad bij het tunneltje onder de Koudekerkseweg/Stromenweg in Middelburg. Bij nadere inspectie troffen zij in het tunneltje de 22-jarige man aan die bezig was graffiti te spuiten op de muur van het tunneltje.

De man werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
... (13-11-2008 om 18:18)
Jeetje.. Who cares..nette wereld? die bestaat er niet..en als die bestaat dan zeker nie hierzo. wat een drukte makers zeg, corry je hebt gelijk. zo blijven de jongeren van de straat en beter graffiti spuiten, dan iemand van zun fiets aftrappen, of iemand beroven TOCH??!!
Lars (13-11-2008 om 18:10)
Nouw mooie kunst hoor , ik wou dat ik het zelf was! laat die jongen maar bij mij thuis komen kan hij uitleggen hoe dat moet.
3wegen (13-11-2008 om 17:52)
Tuurlijk, graffiti is best kleurrijk en het kan zelfs mooi zijn. Kijk bijv. naar Weijevliet. Maar dit is door een professioneel iemand gedaan en niet door een amateur die weet jij het op de openbare muren spuit. Het ging hier vast niet om een mooi bloempje oid..
Walter (13-11-2008 om 17:40)
@corry, Zou je er ook zo over denke als ze jouw geveltje zouden "opfleuren" of de van zuur verdiende centen opgeknapte schutting?
Peter Selie (13-11-2008 om 17:25)
@ Corry: Hoezo? Dit gaat over een openbaar tunneltje, als iedereen daar naar believen graffiti zou mogen spuiten, zou het een puinhoop worden. Iemand van 22 is mijns inziens een volwassen persoon en niet meer iemand die zich schuldig hoeft te maken aan dergelijk 'kattekwaad'.
Peet (13-11-2008 om 17:24)
Laat 'm dan lekker zijn eigen huis en dat van jou kleuriger spuiten corry, ik wil namelijk in een nette wereld wonen en niet in een getto, het is geen gezicht, overal die troep..
Cookie-instellingen beheren