Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Prins Berhnardstraat Stavenisse

Toegevoegd: 16-11-2008, 14.46 uur
Woningbrand Prins Berhnardstraat Stavenisse
Door: Leendert vd Klooster
STAVENISSE - Zaterdagmorgen heeft een binnenbrand gewoed in een woning aan de Prins Bernhardstraat in Stavenisse.


Omstreeks 6.25 uur werd de brandweer richting het brandadres gestuurd. Ter plaatse bleek er een CV-Installatie in brand te staan op de begane grond. De brandweer heeft met een hoge druk straal de brand bestreden.

De blusgroep Sint-Annaland kwam ter plaatse met de rookverdrijver om de rook uit de woning te blazen. Het pand van de buren heeft ook rookschade opgelopen en zodoende moest ook daad de rookverdrijver worden ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (17-11-2008 om 19:44)
Ik begreep dat de bewoner gewekt is door een rookmelder, die een maand eerder werd aangeschaft. Prima ! Zo'n ding moet iedereen toch hebben? Dit voorkomt een hoop ellende. Want : ALS JE SLAAPT RUIK JE NIETS ! MINIMAAL ÉÉN MELDER PER VERDIEPING.
Cookie-instellingen beheren