Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 131 km

Jongeren op schoolplein beboet in Zierikzee

Toegevoegd: 17-11-2008, 11.03 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft zaterdagavond in Zierikzee een groepje jongeren beboet die zich op het plein van een school aan de Kabbelaarsbank bevonden.


De groep, zeven personen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar, waren aan het voetballen op het schoolplein. Op het moment dat de politie arriveerde liep één van hen echter over het fietsenhok. Ook lagen er overal bierblikjes en chipszakken.

De jongelui kregen allemaal een bekeuring omdat ze zich op verboden terrein bevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Joka (18-11-2008 om 16:53)
Misschien moet je beter de krant lezen, want ze hebben namelijk een stuk of 13 jongeren verhoord over de vernielingen in Zzee. In Zzee zijn genoeg veldjes waar je kan voetballen! Zoals het veld bij Kaaskenswater, en verder zijn er nog genoeg grasveldjes op te noemen...
Jojo (18-11-2008 om 12:18)
Nou wat mag de jeugd nog wel. Spelen op een gewoon plein mag ook al niet want daar staan de auto,s. Kijk een is de rest van z,zee op de scholen dat is wel 10 keer zo erger .maar meneer kan ook al niet tegen zwaar verkeer in zijn straatje.hij is bang voor vieze handen als hij wat op moet rapen.
Shorty. (17-11-2008 om 21:42)
Hahahaha stel je niet zo aan .
Frans 1 (17-11-2008 om 17:44)
Ja, praat het allemaal maar goed.Typisch Nederland!!!!!!!!!!!!!!!!
Peter (17-11-2008 om 16:53)
Laat ze vrijwilligerswerk doen voor bijvoorbeeld hulpbehoevenden, dan heb je pas echt lef!, of ga met zijn allen lekker sporten, muziek maken of zinvol je leven indelen, het is zo gemakelijk om te suggereren: we vervelen ons....waar een wil is, is een weg...of : liever lui dan moe...?
Jan (17-11-2008 om 16:47)
Ik ken de situatie ter plekke en weet dat er regelmatig schade ontstaat door per ongeluk ingetrapte ramen, scheuren in de muren, lekkage op het dak etc. Ik zie een taak van de gemeente samen met de jongeren om een plek te maken waar de jongeren hun gang kunnen gaan zonder overlast te veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren