Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtwagen beschadigt poort in Hulst

Toegevoegd: 17-11-2008, 15.35 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De Dubbele Poort in Hulst heeft schade opgelopen doordat een vrachtwagen de poort heeft geraakt. Dat heeft de gemeente Hulst maandag bekend gemaakt.


Het betreft het gedeelte van de poort waardoor het verkeer de binnenstad verlaat. Woensdag wordt de poort hersteld.

Tijdens de werkzaamheden wordt het betreffende deel van de poort afgesloten voor het verkeer. Het verkeer dat de binnenstad wil verlaten, wordt ter plaatse omgeleid.

Fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronnie (18-11-2008 om 08:19)
Dan had die vrachtwagenchauffeur maar borden moeten lezen. De Dubbele Poort mogen volgens mij helemaal geen vrachtwagen doorheen.
Janjaap (17-11-2008 om 19:59)
Is daar dan geen sprake van een maximale doorrijhoogte? was die chauffeur zo haastig, had hij wel goed opgelet?, trouwens, mogen daar wel vrachtwagens komen......?
Mike (17-11-2008 om 18:13)
Dan moeten ze maar fatsoenlijke toegangswegen maken. Die poorten zijn gewoon drie keer nix
Annemarie (17-11-2008 om 16:48)
Dan moet die vrachtwagenchaffeur (als die nog te traceren is) maar de schade betalen, of zijn baas, had hij maar beter uit moeten kijken.
Cookie-instellingen beheren