Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag zonnige perioden maar koel
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger van truck belandt in sloot Kruiningen

Toegevoegd: 17-11-2008, 17.44 uur
Aanhanger van truck belandt in sloot Kruiningen
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de Kersenweg bij Kruiningen is maandagmiddag de aanhanger van een vrachtauto in een naast de weg gelegen sloot beland.
 
De bestuurder van de vrachtwagen, die afkomstig was uit België, reed aan het einde van de middag over de Kersenweg, komende uit de richting van de Zanddijk en gaande in de richting van de Kanaalweg.
 
Door onbekende oorzaak kwam de aanhanger in de berm terecht. Het gevaarte kwam op zijn kant in de sloot tot stilstand. Een deel van de lading viel uit de aanhanger. Kraanbedrijf Jac. Goud uit Waarde heeft de aanhanger uit de sloot getakeld.
 
Door het ongeluk was de Kersenweg enkele uren afgesloten voor het verkeer.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (18-11-2008 om 19:58)
Nogal een smal weggetje als je hanger gaat slingeren en komt in de berm ben je hem kwijt gezien de sloot die er naast ligt. kan je dan ook niet helpen
Bange fietser (18-11-2008 om 15:51)
Tacograaf laten onderzoeken, bij roekeloos (te hard ) rijgedrag rijbewijs afpakken en hem of zijn baas alles laten betalen, inclusief takelkosten, vrachtwagens rijden op b-wegen soms veel te hard!
Cookie-instellingen beheren