Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Betrokkenen ongeluk met letsel Goes gezocht

Toegevoegd: 17-11-2008, 19.05 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar de betrokkenen en getuigen van een aanrijding met letsel op de Van Dusseldorpstraat in Goes.


Vanmiddag reed een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Noord-Beveland rond 13.45 uur vanaf 'Ockenburg' rechtdoor de Van Dusseldorpstraat in. Net op het moment dat hij een meisje op de fiets, met een passagier achterop, wilde inhalen, sloeg zij linksaf. 

De jongen kon een botsing niet meer voorkomen. De betrokkenen kwamen ten val. De bromfietser verwondde zijn knie. Zijn kleding, helm en bromfiets raakten beschadigd. De jongen is voor behandeling naar de huisartsenpost geweest.Het meisje en haar passagier zijn na de botsing in de auto van een passant gestapt. Zij zou naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege een pijnlijke elleboog. Ze is echter noch in het ziekenhuis noch bij de huisartsenpost geweest. 

De politie wil graag in contact komen met het meisje. Ook haar passagier, de automobilist en eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden. Dit kan bij het politiebureau in Goes of telefonisch: 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (18-11-2008 om 17:53)
Hier uit blijkt wel weer dat een fietscertificaat nodig is. Je komt ogen , spiegels te kort , als automobilist. Ze fietsen maar raak , verkeersregels wat zijn dat? Je zou toch zeggen dat je een brommer wel hoort? Maar nee hoor klakloos afslaan. Fietsbescherming afschaffen lijkt me beter.
Cookie-instellingen beheren