Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag zonnige perioden maar koel
Verkeersinformatie:
Geen files

Slingerende automobilist veroorzaakt botsing

Toegevoegd: 17-11-2008, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Op het fietspad tussen Spui en Margrette is zondagmiddag een meisje ten val gekomen nadat ze was uitgeweken voor een slingerende automobilist.


Het meisje reed rond 16.00 uur over de weg toen de automobilist haar vanuit de richting van het Spui naderde. De bestuurder slingerde een aantal keren over de weg en kwam telkens op haar weggedeelte.

Omdat het meisje bang was voor een aanrijding is zij het naastgelegen fietspad opgereden waar zij met haar bromfiets onderuit ging. Het meisje is met een pijnlijk been met de ambulance naar de huisartsenpost gebracht. Haar bromfiets raakte beschadigd. De automobilist is niet gestopt.

Het meisje verklaarde dat twee jongens op een brommer zijn gestopt om te kijken hoe het met haar ging. De jongens hebben het voorval mogelijk zelf ook gezien. De politie is dan ook op zoek naar deze jongens. Ook is men op zoek naar eventuele andere getuigen. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Terneuzen of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Binnenstad (18-11-2008 om 18:26)
Het komt jammer genoeg nog teveel voor dat mensen in zo'n toestand nog gaan rijden,terwijl ze niet meer in staat zijn om een auto te besturen,ik wens het meisje heel veel beterschap,en dat ze de veroorzaker te pakken krijgen.
Dorus (18-11-2008 om 15:48)
Dader opsporen en straffen en rijbewijs afpakken wegens opzettelijk in gevaar brengen van (zwakkere) verkeersdeelneemster, sterkte aan het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren