Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Fietser tegen stoep geduwd door automobilist

Toegevoegd: 17-11-2008, 19.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 67-jarige Man uit Goes is maandagmiddag rond 14.30 uur in de Wijngaardstraat in zijn woonplaats van zijn fiets gevallen.


De man verklaarde dat hij van zijn fiets was gevallen doordat een auto hem tegen de stoep had gedrukt. Het slachtoffer is met zijn hoofd tegen een gevel gevallen en per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar de eerste hulp.
 
Voor zover bekend heeft de automobilist zich niet gemeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (19-11-2008 om 14:26)
@pietje bell! Beter had je het niet kunnen verwoorden! Je vergeet alleen de walkmans waardoor ze ook nog eens niets horen!
Pietje-Bell (19-11-2008 om 11:00)
En de Fietser houd zich aan de regels? Nou Nee dus: 80% van alle Fietsers kent helemaal geen verkeersregels. Alleen de regel dat zij beschermde verkeersdeelnemers zijn. En gedragen zich ook zo; Zonder Licht fietsen, met zijn 4 naast elkaar, tegen het verkeer in, geen richting aangeven enz. enz.
Miep (18-11-2008 om 21:33)
Hennie, waarom zeg je nou weer vooral jongeren? Ik ben in de voorstad van mijn fiets gereden door een man. Die is ook doorgereden, maar getuigen hadden zijn kenteken. weet je wat de politie zei? Meneer is al 81, dus we doen niks tegen hem. Laat hem nog maar even van zijn auto genieten!!
3wegen (18-11-2008 om 21:29)
Nou wat een vooroordelen zeg! Wat maakt het uit of een jongere, 'volwassene' of oudere het ongeluk heeft veroorzaakt? Verantwoordelijkheid nemen voor je daden maakt je pas volwassen... ongeacht de leeftijd!!
Harry (18-11-2008 om 20:39)
Waar ging het bericht alweer over? kijk nu eens naar de discussie hieronder! Práát eens met elkaar ipv (voor)oordelen naar elkaar te smijten,'n ongeluk kán in een klein hoekje zitten MAAR doorrijden is schandalig! Ik maak zelf elke dag veel kilometers en vergis me nog regelmatig! wie de schoen past
Een jongere (18-11-2008 om 18:28)
He hennie ik ben zelf jongere en al vanaf mijn 18de beroepschaffeur. ben immidels 23 en wat ik al allemaal heb gezien van automobilisten wil je niet weten,maar wat me opvalt is dat fouten worden gemaakt door alle leeftijden dus zwijg voor je iemand beledigd
Cookie-instellingen beheren