Weerbericht:
Perioden met regen en buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Puppy gestolen in Middelburg

Toegevoegd: 18-11-2008, 19.20 uur
Puppy gestolen in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van zondag op maandag is een drie maanden oude zwarte Rottweiler gestolen uit een bedrijfspand in Middelburg.


Om toegang tot het autobedrijf aan de Nieuwe Kleverskerkseweg te krijgen werden eerst de omheining en daarna een ruit vernield. Uit het bedrijf werd een gsm gestolen. De kennel was opengemaakt en daaruit werd de drie maanden oude zwarte Rottweiler 'Tijger', een reu, meegenomen.

Mogelijk zijn er mensen die de hond hebben gezien of weten waar deze momenteel is. De politie vraagt deze mensen contact op te nemen met het bureau in Middelburg of te bellen naar 09900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Priscilla (20-11-2008 om 01:26)
Ben je niet normaal hoor om zo'n klein lief schattig diertje te stelen... hoop dat hij snel terug komt bij zn baasje(s)
Kelly (18-11-2008 om 23:00)
Ik ken de eigenaar en de pup zag zijn baas meer dan een hond die thuis woont en zijn baas een hele dag gaan werken is. Pup werd HEEL goed voor gezorgd en zijn baas geeft echt om zijn hond! En er worden ook puppen uit huizen en tuinen gejat.
3wegen (18-11-2008 om 21:31)
Gatverdarrie.. wat laf! Iemand bestelen van zijn hond! Ik hoop echt dat het hondje goed terecht komt en niet in een of ander illegaal hondenvecht circuit want mensen die dat doen zouden zelf in die ring gegooid moeten worden!!
Erik scherpenisse (18-11-2008 om 20:45)
Wat een eikel die inbreker(ster) om een pup mee te nemen wordt zeker verkocht via marktplaats heeft diegeene ook weer een paar cent sorry maar ik heb wel een plaats voor zo,n persoon en dat is anderhalve meter diep heb zelf ook een pup
... (18-11-2008 om 20:40)
Wie laat z'n 3maanden oude puppy dan 's nachts ook in een bedrijfspand achter???
Hans (18-11-2008 om 19:28)
Ik vind het niet normaal dat je een 3maande oude pup snachts in een bedrijfspand laat liggen...
Cookie-instellingen beheren