Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Fietser belandt op motorkap van auto bij botsing

Toegevoegd: 18-11-2008, 22.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een botsing op het Molenwater in Middelburg is dinsdagochtend een fietser over de motorkap van een auto gevlogen.


De fietser, een 16-jarige Vlissinger, kwam vanuit de richting van de Noordsingel. Hij kreeg rond 10.40 uur geen voorrang van een 71-jarige Middelburgse automobilist die vanaf het Molenwater in de richting van de Nieuwe Oostersestraat reed.

De jongen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (20-11-2008 om 19:53)
Ik zie ineens weer de kop "bejaarde gevaar in het verkeer" (van een weekje terug ofzo) weer voor me. En met de vergrijzing in dit land zal het de komende tijd alleen nog maar gevaarlijker worden op de weg met al die bejaarden.
K (19-11-2008 om 14:34)
Kijk mensen het zijn dus niet altijd de jongeren die een ongeluk veroorzaken, maar het zijn wel vaak de fietsende jongeren die door onoplettendheid van hun oudere weggebruikers in het ziekenhuis belanden. waarom hoor je dan niemand roepen 'altijd weer die oudere' ??
Eric (18-11-2008 om 23:32)
Ik heb inderdaad al vaker gevaarlijke situaties gezien daar. sterkte voor het slachtoffer
Cookie-instellingen beheren