Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (12) gewond bij ongeluk Postweg Yerseke

Toegevoegd: 19-11-2008, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een ongeluk op de Postweg bij Yerseke is vanochtend een 12-jarige jongen uit Yerseke gewond geraakt.


De jongen fietste rond 07.30 uur over de Postweg toen hij tijdens het inhalen in botsing kwam met een 34-jarige bromfietser uit Goes. De fietser raakte lichtgewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.
 
Over de ontstane schade is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kobuss (19-11-2008 om 17:21)
Beterschap !! John, heb jij vroeger een helm op gehad op de fiets?!? ik vind het onzin, kan je ook wel een helm opzetten als je rondje gaat joggen. Mensen kunnen niet overal tegen beschermd worden maar moeten zelf ook wel blijven nadenken natuurlijk!!
John (19-11-2008 om 13:15)
Allereerst heel veel sterkte voor de jongen en ouders. Zo zie je maar dat verkeersregels leren op school en thuis , je kan er niet vroeg genoeg mee beginen. Helm dragen verplichten op de fiets , om hooft letsel Zoveel mogenlijk te voorkomen. Daar dit permanent kan blijven.
Cookie-instellingen beheren