Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken man krijgt rijverbod in Terneuzen

Toegevoegd: 19-11-2008, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN  - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Hoofdweg in Terneuzen een man aangehouden wegens het rijden onder invloed.

De man, een 37-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, werd rond 02.30 uur aan de kant gezet. Hij had bijna twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


De man kreeg een rijverbod van drie uur en een proces verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (19-11-2008 om 17:03)
Inderdaad, bij alle dronken bestuurders rijbewijs voorgoed afpakken, praat eens met de nabestaanden van overleden persoon, waarbij ongeval werd veroorzaakt door dronken bestuurder. Deze man heeft geen enkel verantwoordelijkheids-besef!
K (19-11-2008 om 14:10)
Doet een jongere van beneden de 30 dit wordt zijn rijbewijs ingevorderd,is die dan gevaarlijker dan een ouder iemand die teveel gezopen heeft? vind dit soort onderschijd gewoon belachelijk.
An (19-11-2008 om 13:48)
Waarom nou niet t rijbewijs ingenomen? Volgende x doet de persoon het weer met alle gevolgen van dien
Cookie-instellingen beheren