Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Auto rijdt in kanaal Wilhelminadorp

Toegevoegd: 19-11-2008, 15.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
WILHELMINADORP - In Wilhelminadorp is woensdagmiddag een auto te water geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed rond 14.05 uur in het kanaal tussen Goes en Wilhelminadorp nadat hij was uitgeweken voor een op de weg lopende hond. De automobilist, een 56-jarige Goesenaar, kon op eigen kracht op de kant klimmen. Hij is behandeld door de ambulancedienst. Hij raakte volgens de politie niet gewond.
 
De Goese brandweer werd opgeroepen om bergingsbedrijf Van Mourik te helpen bij het op de kant takelen van het voertuig. De auto is total loss.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (20-11-2008 om 19:44)
Een tijd terug is hier een vriend van een collega van mij verdronken. Na dat ongeluk wilden ze geen vangrail plaatsen. want dan zouden auto's die anders het kanaal inrijden wel eens tegen een andere auto kunnen botsen. Ze hebben liever doden dan blikschade want dat is goedkoper voor de gemeente.
Aw (20-11-2008 om 16:17)
Onveilige weg: ik zeg niet dat het slachtoffer te hard reed, maar de politie voert een gedoogbeleid wat betreft hard rijden tussen Wilhelminadorp en Goes.Tussen de verkeersdrempels bij Goes en Wilhelminadorp kan je (helaas) plankgas geven.
De (20-11-2008 om 14:50)
Er loopt daar vaak een hond los.
A.D. Goes (19-11-2008 om 22:25)
Mijn baas heeft de man d.m.v. een touw uit het water gehaald. De betho in de naam van dhr.Singh was de reddende engel! Deze man was vanmiddag de held en niet de hulpdiensten. Belachelijk dat de politie het slachtoffer heeft laten blazen! Ze hadden zich beter over het slachtoffer kunnen bekommeren.
JP (19-11-2008 om 19:20)
Ik kwam deze man tegen bij het auto schade bedrijf. Hij heeft moeten zwemmen. Blijkbaar is hij uitgeweken voor een hond die op de weg liep. Zonde hoor, auto is total.
MotoRob (19-11-2008 om 18:04)
Er is ook niet veel voor nodig om daar het kanaal (per ongeluk) in te rijden, ik zie geen vangrail of muurtje oid om een weggebruiker tegen te houden.
Cookie-instellingen beheren