Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gestripte scooter in beslag genomen

Toegevoegd: 19-11-2008, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft woensdag in Vlissingen een gestipte bromfiets in beslag genomen.

Agenten reden 's middags in een onopvallend voertuig over de Van Hoogendorpweg en zagen voor hen een jongen met flinke snelheid op een geheel gestripte scooter rijden zonder kentekenplaat.


Op de scooter zaten geen kappen meer en het voertuig maakte ook het nodige lawaai. Nadat de jongen enige tijd gevolgd was, zagen de agenten dat hij voor een woning stopte.

De jongen werd ter plaatse aangesproken op zijn gedrag. Hij verklaarde dat hij aan het sleutelen was aan zijn scooter en even een rondje had gereden.

De scooter bleek technisch in zeer slechte staat te verkeren en is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. De 16-jarige jongen zal enkele boetes tegemoet kunnen zien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thierry (25-11-2008 om 21:59)
Nou ik ben dan degen van wie de scooter is. Ik heb gelezen dat er allemaal verhalen rond gaan over de gejatten scooter maar dat is niet zo. Heb dzjeem daarna niet meer gesproken maar was er wel bij. Boete valt wel meer maar scooter is voorgoed in beslag genomen. Sparen voor een Nieuwe :)
Dzjeem (25-11-2008 om 20:32)
@Jordy- nee ik ben niet aangehouden terwijl ik 20 km/h harder reed dan mijn vriend. aangezien hij slipte over de weg en zonder kenteken reed is hij aangehouden en ben ik ermee weg gekomen! Hij heeft later nog zijn scooterblok (de motor) terug gekregen alleen het frame en de wielen zijn afgepakt.
Jordy (21-11-2008 om 12:10)
@Dzjeem. Ben jij ook aangehouden? Heling noemen ze zoiets volgens mij. Zeker vergeten te vertellen ook aan de politie wie die knul is van wie de scooter gekocht is.. SCHANDALIG..!!
Mark (21-11-2008 om 11:40)
Een opgefokte scooter is geweldig, vind ik nog steeds. Maar nu ik een aantal jaar mijn rijbewijs heb zie ik er wel meer gevaren in. Pas werd ik ingehaald door een scooter met 120+ GEWELDIG! Maar verdomme doe er een licht op, want ik heb hem nooit aan zien komen. De volgende keer sla ik net af......
Dzjeem (20-11-2008 om 22:39)
Ik ben samen met de jongen van de gestripte scooter achtervolgd door de politie in burger. de scooter reed ongeveer 80 a 90. De scooter is gekocht van een jongen die hem gejat heeft. de scooter heeft geen: kappen, licht, kenteken, halve remmen, goed frame, goede zit plek. even voor de duidelijkheid
Matthijs (20-11-2008 om 20:30)
Het hoeft niet gelijk een gejatte scooter te zijn. Omdat die gasten niet kunnen rijden halen ze de kappen er af dan kunnen ze die ook niet beschadigen als ze weer eens op hun smoel gaan. Ik maak me meer zorgen als ze straks hun rijbewijs hebben en in de gti of vtech stappen.
Cookie-instellingen beheren