Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Onwelgeworden man botst op tegenligger in Hoek

Toegevoegd: 19-11-2008, 22.24 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is woensdagmiddag in Hoek op een tegenligger gebotst nadat hij onwel was geworden.


De man reed rond 17.00 uur over de Middenweg toen hij onwel werd waardoor hij op de linker rijstrook terecht kwam. Een tegemoet komende 36-jarige automobilist uit Middelburg trapte hard op de rem maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De snelheid waarbij beide voertuigen op elkaar botsten was ongeveer 25 km/h. De 36-jarige Middelburger liep een pijnlijke nek op. De 41-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek mocht hij vanavond al weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren