Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Duwboot botst op schip Zevenaarhaven Terneuzen

Toegevoegd: 20-11-2008, 14.41 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De waterpolitie heeft woensdagavond een 37-jarige schipper beboet nadat hij schade had gevaren in de Zevenaarhaven in Terneuzen.


De schipper, afkomstig uit het Belgische Vivegnis, voer op een duwboot met twee bakken toen hij rond 19.30 uur tegen een afgemeerd schip, geladen met papierrollen, voer.

Het vermoeden bestaat dat de duwboot een te ruime bocht heeft gemaakt en last had van dwarswind. Het schip voer met één lichtmatroos te weinig en de schipper stond voor een eerdere veroordeling hiervan nog gesignaleerd. De man kreeg een boete van 440 euro. De blaastest viel voor de schipper positief uit: er was geen alcohol in het spel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren