Weerbericht:
In het noordoosten eerst regen, elders opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Gewonden bij botsing Oud Vossemeer

Toegevoegd: 21-11-2008, 09.14 uur
Door: Roland de Jong
OUD VOSSEMEER - Bij een aanrijding in Oud Vossemeer zijn donderdagmiddag rond 15.45 uur twee personenauto's flink beschadigd geraakt.


Een 32-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed rond dat tijdstip over de Rijkebuurtweg en wilde rechtdoor de kruising oversteken, richting de Roolandsweg. Op dat moment kwam van rechts uit de Duivekeetseweg een auto aanrijden die werd bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Tholen.

Vermoedelijk heeft de 32-jarige bestuurder de automobiliste over het hoofd gezien waarna een aanrijding het gevolg was. Door de klap van de aanrijding belandde de auto van de 32-jarige man in een sloot langs de Roolandseweg.

Toevallig passeerde net een ambulance die alle betrokkenen ter plaatse onderzocht. De 44-jarige bestuurster en een 42-jarige vrouw uit de gemeente Tholen die als passagier bij de 32-jarige man in de auto zat, werden beiden voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Roosendaal. Zij hadden allebei last van hun nek.

De auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren