Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Bromfietser gewond bij botsing in Kapelle

Toegevoegd: 21-11-2008, 09.17 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een aanrijding op de Smokkelhoekweg in Kapelle is donderdagavond een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Reimerswaal gewond geraakt.


De jongen werd rond 17.45 uur aangereden door een 45-jarige automobilist uit de gemeente Borsele, welke over de Smokkelhoekweg reed komende uit de richting van de Oude Rijksweg.

Op een gegeven moment wilde de automobilist rechtsaf de Kloosterweg inrijden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de 17-jarige bromfietser, welke op het fietspad reed. Bij de aanrijding die volgde raakte de jongen licht gewond aan zijn knie.

 
Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn bromfiets raakte rondom beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voorbijganger (21-11-2008 om 11:11)
Het zoveelste ongeluk sinds de kloosterweg is open gegaan!! Wanneer gaat de gemeente Kapelle eens iets aan de situatie verbeteren?? Of moet er eerst een dodelijk ongeluk plaats vinden???
Cookie-instellingen beheren