Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 2 km

'Behulpzame' man rolt portemonnee in Hulst

Toegevoegd: 21-11-2008, 09.22 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Op de Grote Markt in Hulst is donderdagmiddag de portemonnee gerold van een 64-jarige Belgische man.


De Belg liep rond 14.15 uur over de Grote Markt toen hij omver werd gelopen door een man en hierdoor ten val kwam. De onbekende man hielp hem netjes overeind en liep vervolgens door. Ook de 64-jarige man liep door maar toen hij bij zijn auto kwam, bemerkte hij dat zijn portemonnee uit zijn broekzak was verdwenen.

De Belgische man dacht eerst dat hij zijn portemonnee was verloren en is nog dezelfde route teruggelopen. Zijn portemonnee heeft hij niet meer teruggevonden waarna hij het vermoeden kreeg dat deze was gerold door de 'behulpzame' man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S. (21-11-2008 om 15:06)
De "man" waar je het over hebt is dezelfde, 1 onbekende persoon loopt de belg omver en diezelfde onbekende man pakt waarschijnlijk ook die portemonnee
Sjaan (21-11-2008 om 09:46)
De man die hem omvergelopen heeft hoort er ws dan ook bij. Dat ze het samen hebben gedaan. In de stad of bij drukke gelegendheden je portemonnee niet in je "kontzak" doen
Cookie-instellingen beheren