Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gloednieuwe fiets kapot door ongeluk

Toegevoegd: 21-11-2008, 09.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op het Molenplein in Goes is donderdag-
de gloednieuwe fiets van een 12-jarig meisje beschadigd geraakt.


Het meisje werd rond 16.00 uur aangereden door een auto die achteruit reed. De auto botste tegen het voorwiel van het meisje. De 12-jarige kwam ten val.

De bestuurder, een blanke man, en zijn passagier, een getinte vrouw, zijn uitgestapt en kwamen het meisje te hulp. Haar fiets werd op slot gezet en het meisje werd door hen naar huis gebracht.

Helaas zijn de twee weer weggereden zonder hun gegevens bekend te maken want later blijkt dat het voorwiel van de fiets, net twee weken oud, vervangen moet worden.

De politie is op zoek naar deze automobilist of naar getuigen. Zij kunnen zich melden op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (22-11-2008 om 17:25)
Sommige fietsers denken dat ze onkwetsbaar zijn. maar helaas. natuurlijk moet de chauffeur ook uitkijken, maar ze denken ook te makkelijk van die heeft me wel gezien. Als je de chauffeur niet ziet door een ruit of in een van de spiegels, dan ziet hij jou ook niet.
Kee (21-11-2008 om 20:45)
Paar keer voor je sodemieter gereden? Zou je zelf niet eens op gaan letten? Dit ontbreekt er nog wel eens aan bij fietsers.
Marco (21-11-2008 om 14:34)
De laatste tijd kijken ze niet meer om of door de spiegel met achteruit rijden, ben ook al paar keer voor m'n sodemieter gereden, bijna dan maar toch. Ook bijna hoeft niet te gebeuren. En zo zie je maar, je fiets opgeknapt en gebeurt er zoiets. Had niet alleen de fiets kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren